Magazin online de decoratiuni


Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0,00 RON

Livrare produse

Modalitati de livrare:

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat Cargus pe tot teritoriul Romaniei. Momentan nu facem livrari in strainatate.

Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs, livrarea se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii comenzii.

Pentru clientii care opteaza pentru plata prin OP sau online cu cardul, livrarea se face in 1-2 zile lucratoare de la virarea banilor in contul Joy Joy Stores.

Pentru comenzi a caror valoare depaseste 200 RON livrarea este gratuita!

Livrare Bucuresti pentru comenzi cu valoarea mai mica de 200 RON

Tariful de transport perceput este de 15 lei (TVA inclus) pentru un colet.

Livrarea in afara Bucurestiului pentru comenzi cu valoarea mai mica de 200 RON

Tariful de livrare in provincie este de 20 lei (TVA 24% inclus) pentru un colet.

Daca optati pentru achizitionatea unor produse cu plata ramburs, nu veti mai plati taxa de ramburs, plata taxelor de ramburs de 6.2 lei (TVA 24% inclus) este inclusa in tariful de transport si va fi achitata de catre joyjoy.ro.

Programul de receptionare a comenzilor de catre operatorii nostri de site este 09:00 -18:00, de luni pana vineri.
Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa in afara acestui interval orar, termenul de livrare va fi considerat incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile plasate vineri dupa ora 16:00 sau in week-end sunt livrate incepand cu ziua de luni a saptamanii urmatoare.

Societatea își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi, dacă produsele comandate nu se mai regăsesc în oferta producătorilor și/sau importatorilor, precum și de a întârzia sau de anula livrarea produselor comandate de Client în situația în care acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința Societății, cum ar fi, fără a se limita la cazurile de forță majoră: incendii, inundații, epidemii, greeve, războaie etc, precum și a-și selecta clientela.